Ludilo na cesti: Pokazivali srednji prst policiji i vozili pet puta uz prometnu kameru s djetetom u autu!

U automobilu je bilo i dijete osnovnoškolske dobi, a naknadni alkoholni test vozačice bio je negativan

Policijsko radarsko vozilo jučer je bilo postavljeno u Ebbetalstraße (L696) u smjeru Herscheida u Njemačkoj. Ukupno 154 vozila prošla su između 16:31. i 19:05, dok ih je 15 bilo prebrzo. Međutim, ponašanje vozačice iz Lüdenscheida bilo je barem jednako zabrinjavajuće koliko i velik broj onih koji su prekoračili dozvoljenu brzinu.

U jednom trenutku prošlo je vozilo sa ženom za upravljačem koja je pružala srednji prst zaposlenicima policije. Budući da je putovala prebrzo (68 km/h), kamera radarskog vozila snimila je prizor.

Upozorenje i naknada za takvo ponašanje je 20 eura, koja je uobičajena u takvim slučajevima, ipak nisu glavna vijest. Policajci i zaposlenici na radarskom automobilu navikli su na takve uvrede, ali kasnija drama nije bila uobičajena niti njima.

Žena i njezin suvozač još su pet puta prošli pored mjernog mjesta – brzinom od 20-30 km/h, provokativno sporo. Svaki put su ili veselo mahnuli kameri ili se smijali, vidno se zabavljajući. Napokon su pretjerali kad je putnik, držeći limenku s pivom u ruci, nazdravio radarskom automobilu.

Policijski automobil iz Plettenberga došao je pružiti podršku i pronašao Seat u blizini događaja. U automobilu je bilo i dijete osnovnoškolske dobi, a naknadni alkoholni test vozačice bio je negativan. Policija je vozačicu na kraju optužila za vrijeđanje, a kazna će biti mnogo veća.