Rekordna Toyota: U 14 godina prešla je više od 2,4 milijuna kilometara? Što je vlasnik promijenio?

Prema riječima vlasnika, motor je zamijenjen jednom kada je automobil prešao oko 1,5 milijuna kilometara

Amerikanac, čiji se YouTube kanal zove AutoJeff Reviews, vidio je tamnoplavu Toyotu Tacomu kako stoji ispred njega na crvenom svjetlu. Vozilo je pick-up koji se proizvodi u Meksiku i SAD-u i tamo je vrlo popularan. Na poleđini je bila naljepnica da je automobil prešao 1,5 milijuna milja ili 2,4 milijuna kilometara.

YouTuber je priša vlasniku automobila Mikeu Nealu i pitao ga o čemu se radi i je li ta brojka vjerodostojna. U videu kaže da je automobil kupio u studenome 2007. godine i od tada je gotovo svakodnevno zbog posla vozio oko 800 kilometara zbog posla u dvije američke države Virginia i Sjeverna Karolina.

Njegovo je posao transport tvari potrebnih za istraživanje u nuklearoj medicini. Prema riječima vlasnika, motor je zamijenjen jednom kada je automobil prešao oko 1,5 milijuna kilometara. Na dva milijuna kilometara, pick-up je dobio novi automatski mjenjač. Iako unutrašnjost pokazuje neke znakove habanja, inače izgleda čisto i uredno. Međutim, automobila će se uskoro riješiti, jer Nealova supruga inzistira na zamjeni automobila, kaže na svoje žaljenje.