Nevjerojatna priča: U Tesli je rođena beba dok je automobil vozio na Autopilotu!

Keating Sherry uključio je Autopilot nakon što je u navigacijski sustav upisao adresu bolnice, udaljene 20 minuta od mjesta gdje su zapeli u prometu

Majka iz Philadelphije rodila je, kako je zovu, prvu Teslinu bebu na svijetu. Bebica je rođena na prednjem sjedalu električnog automobila dok se vozio na Autopilotu. Zasad nema riječi o kojem se modelu automobila radi. Izvanredni porod, o kojem je nedavno izvijestio Philadelphia Inquirer, dogodio se u rujnu kada su Yiran Sherry (33) i njezin suprug Keating Sherry (34) vodili svog trogodišnjeg sina Rafu u vrtić.

Vodenjak Yiran Sherry je pukao kada je obitelj bila prometnoj gužvi. Kako su se kontrakcije povećavale, a promet se jedva kretao, par je shvatio da neće stići na vrijeme do bolnice.

Keating Sherry uključio je Autopilot nakon što je u navigacijski sustav upisao adresu bolnice, udaljene 20 minuta od mjesta gdje su zapeli u prometu. Sve se dogodilo prilično brzo, a dok su stigli do bolnice mala Maeve Lily već se rodila. Par je razmišljao da djevojčici da ime Tess u znak zahvalnosti proizvođaču automobila.