Traži se vozač: Razbio Ferrari vrijedan više od 400.000 eura i pobjegao s mjesta nesreće!

Nešto nam govori da vozač vjerojatno ima neki problem sa zakonom, neka tekuća pitanja ili nešto drugo što ga je spriječilo u susretu s policijom

Ferrari je odlučio 2019. godine slijediti trendove pa je predstavio SF90 kao prvi plug-in u svojoj povijesti. Kada kažemo plug-in hibrid prva asocijacija vam je sigurno Mitsubishi Outlander ili neki sličan obiteljski automobil. Ovaj hibrid je sve samo ne obiteljski automobil jer bi s ukupno 1000 KS i 2,5 sekundi do 100 km/h učinio nervoznim sve članove familije osim vozača.

Cijene za SF90 su od 400.000 eura, naviše. Vrijedan je to automobil kojemu će akcije u budućnosti sigurno rasti, ako ga ne razbijete… Kako se točno dogodila nesreća u Birminghamu, još nije jasno – ali odgovorna vatrogasna služba objavila je slike skupocjene olupine na Twitteru. Bolid se zabio u nekoliko parkiranih automobila. Kako prenosi Daily Mail, vozač Ferrarija pobjegao je nakon nesreće. Policija je zaplijenila automobil i sada traga za osobom za volanom. Nešto nam govori da vozač vjerojatno ima neki problem sa zakonom, neka tekuća pitanja ili nešto drugo što ga je spriječilo u susretu s policijom te je zbog toga odlučio udaljiti se s mjesta nesreće. Jedina dobra vijest je da nema žrtava.