Nakon pogreške na benzinskoj: Vozači su točili gorivo po minimalnim cijenama, poslovođa dobio otkaz, a ljudi su potom prikupili veliki novac…

Ova verzija američke obećane zemlje trajala je točno tri sata

Vrijeme je visokih cijena goriva pa je svaka vijest ovoga tipa i više nego zanimljiva. Na benzinskoj stanici u Rancho Cordovi, u Kaliforniji u jednom trenutku cijena goriva bila je 69 centa po galonu, a trebala je biti 6.99 dolara. Dakle, u jednom trenutku gorivo je koštalo otprilike kunu po litri. Bio bi to razlog da natočite rezervoar do vrha te da na zabavu pozovete rodbinu i prijatelje, ali ne prije nego što ste se vratili na istu benzinsku s kanisterima i napunili ih do vrha. Slično je učinio iz Darryl Surita iz obliženjeg Sacramenta koji je Newsweeku ispričao.

Ova pogreška koštala je benzinsku 16.000, a krivac je voditelj Shellove stanice John Szczecina, koji je dobio otkaz. On je slučajno stavio decimalni zarez na krivo mjesto na cijeni, što je dovelo do toga je gorivo drastično pojeftinilo.

Szczecinina obitelj pokrenula je GoFundMe stranicu kako bi vratili novac, a kampanja je prikupila nešto više od 24.000 dolara. Dakle, ako će Shell tužiti, novac je spreman. Szczecina je trenutno u potrazi za novim poslom i već je ispunia 10 različitih molbi za zapošljavanje.